Aanwijzingen voor gebruik
Onze barbecues
Het kwaliteitsvol materiaal laat u jarenlang genieten van een aangenaam samenzijn rond de barbecue in familie of onder vrienden.
Gezelligheid, handigheid, eenvoudigheid, onze barbecues helpen u genieten van de beste zomeravonden.
Wendbaar rooster, eenvoudig in gebruik, maakt van elke grillade een genot.
Droge wijnstokken
Het opstarten
Start uw barbecue met behulp van helder vlammend vuur van klein droog hout. Aan de vlammen, voegt u enkele wijnstokken toe. De vlammen zullen vlug verdwijnen en de wijnstokken gaan langzaam verbranden met een aangename geur.
Om met het roosteren te beginnen, hoeft u niet te wachten tot de wijnstokken verkoold zijn aangezien de aroma's zich reeds verspreiden vanaf het begin van de verbranding van de wijnstokken
Het roosteren
Na + - 10 minuten mag u het voedsel op het rooster schikken en profiteren van de geur die reeds vrij komt. Op deze manier kan u genieten van de speciale aroma's eigen aan de wijnstokken.
Open een goede fles wijn en smakelijk.
Wijnranksnippers
Gebruik
Druivenscheuten
Het opstarten
Zorg voor een aangepaste plaats voor dit soort barbecuen vanwege de vlammen die bij het opstarten loskomen.
Plaats de druivenscheuten in uw barbecue en steek het aan met een beetje papier.
Het roosteren
Van zodra de vlammen doven, plaats uw vlees op de sintel. Binnen een paar minuten zal uw vlees mooi gebraden en heerlijk geurig zijn.
Druivenscheutensintel duurt maar een tiental minuten. Als uw meer tijd nodig hebt gebruikt u better wijnstokken, beschikbaar in zakken van 4kg