Hoe grillen

Aanwijzingen voor gebruik

Uw mooiste zomeravonden

Onze barbecues

Onze barbecues zijn beschikbaar in verschillende maten  (60, 80, 100, 120 cm), en voorzien van ronde of vierkante roosters, ophangend en ronddraaiend.
Het kwaliteitsvol materiaal laat u jarenlang genieten van een aangenaam samenzijn rond de barbecue in familie of onder vrienden.
   
In de tuin of op het strand, onze modellen passen zich aan en volgen u overal. 

Gezelligheid, handigheid, eenvoudigheid, onze barbecues helpen u genieten van de beste zomeravonden.
Wendbaar rooster, eenvoudig in gebruik, maakt van elke grillade een genot.

Grillen en roken

Droge wijnstokken

Ze brengen veel rook toe, met sterke en typische aromas. Die worden in plaats van houtskool gebruikt, als voornaamste brandstof.

Het opstarten

Start uw barbecue met behulp van helder vlammend vuur van klein droog hout. Aan de vlammen, voegt u enkele wijnstokken toe. De vlammen zullen vlug verdwijnen en de wijnstokken gaan langzaam verbranden met een aangename geur.

Om met het roosteren te beginnen, hoeft u niet te wachten tot de wijnstokken verkoold zijn aangezien de aroma's zich reeds verspreiden vanaf het begin van de verbranding van de wijnstokken

Het roosteren

Na + - 10 minuten mag u het voedsel op het rooster schikken en profiteren van de geur die reeds vrij komt. Op deze manier kan u genieten van de speciale aroma's eigen aan de wijnstokken.

Open een goede fles wijn en smakelijk.

Roken

Wijnranksnippers

Idéal voor lichte en fijne rook resultaat.
 
Geschikt voor de traditionele houtskool of gas bbq liefhebbers, deze wijnranksnippers brengen u een schone rook effect.

Gebruik

Echt eenvoudig, een handvol gooien op de gloiende houtskool ofwel in de voorziene rook pan van uw gas bbq voor een onmiddelijke rook resultaat.
 
Grillen en roken

Druivenscheuten

Geschikt voor snelle grillades.
 
Druivenscheuten worden in plaats van houtskool gebruikt, als voornaamste brandstof. Ze bezorgen zeer snel een gloeiende en geurige sintel.
 

Het opstarten

Zorg voor een aangepaste plaats voor dit soort barbecuen vanwege de vlammen die bij het opstarten loskomen.

Plaats de druivenscheuten in uw barbecue en steek het aan met een beetje papier.

 

Het roosteren

Van zodra de vlammen doven, plaats uw vlees op de sintel. Binnen een paar minuten zal uw vlees mooi gebraden en heerlijk geurig zijn.

Druivenscheutensintel duurt maar een tiental minuten. Als uw meer tijd nodig hebt gebruikt u better wijnstokken, beschikbaar in zakken van 4kg